www.regdafishthinktank.com Forum Index www.regdafishthinktank.com
Here in the Day
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   Join! (free) Join! (free)
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Should have stuck with IE

 
Post new topic   Reply to topic    www.regdafishthinktank.com Forum Index -> Clean the tank
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Fin
Tank Mate

View Comments: Add Comment
Show Comments

Joined: 17 Aug 2009

Posts: 3252


Location: sofa

PostPosted: Wed Nov 24, 2010 8:33 pm    Post subject: Should have stuck with IE  Reply with quote

I am using Firefox and i am having terrible trouble logging in
I have disabled cookies(sounds painful) which has helped but everytime i click on a topic it signs me out.
Any ideas?
Back to top
View user's profile Send private message
Forest
Tank Mate

View Comments: Add Comment
Show Comments

Joined: 23 Oct 2008

Posts: 11160


Location: Sexytown

PostPosted: Wed Nov 24, 2010 8:38 pm    Post subject: Reply with quote

Let's count down the minutes till somebody says get a Mac.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Fin
Tank Mate

View Comments: Add Comment
Show Comments

Joined: 17 Aug 2009

Posts: 3252


Location: sofa

PostPosted: Wed Nov 24, 2010 8:49 pm    Post subject: Reply with quote

I am back on IE and i'm sticking with it
Back to top
View user's profile Send private message
grunt
Complete Tanker

View Comments: Add Comment
Show Comments

Joined: 11 Sep 2008

Posts: 4970



PostPosted: Wed Nov 24, 2010 8:49 pm    Post subject: Reply with quote

Forest wrote:
Let's count down the minutes till somebody says get a Mac.


It's been 15 minutes, there'll be a whole load of smugness bursting to get out by now.
Back to top
View user's profile Send private message
Pond Life
Guest

View Comments: Add Comment
Show Comments







PostPosted: Wed Nov 24, 2010 8:53 pm    Post subject: Reply with quote

I think Codger had these problems a little while ago, I run firefox and have no such issues.
Back to top
Grind
Lifeguard at the football pool

View Comments: Add Comment
Show Comments

Joined: 03 Feb 2009

Posts: 18813


Location: Location: Location

PostPosted: Wed Nov 24, 2010 9:17 pm    Post subject: Reply with quote

I run Enigma on my PC and it has just started kicking me out of LeedsMad on a regular basis.

* Not the worst browser then. *
_________________
He french fried when he should've pizzaed. French fry when you pizza, you're gonna have a bad time.
Back to top
View user's profile Send private message
Butts
Bottom Feeder

View Comments: Add Comment
Show Comments

Joined: 08 Sep 2008

Posts: 10772



PostPosted: Thu Nov 25, 2010 12:46 am    Post subject: Reply with quote

I'm really enjoying Chrome, can't see myself going back.
Back to top
View user's profile Send private message
Forest
Tank Mate

View Comments: Add Comment
Show Comments

Joined: 23 Oct 2008

Posts: 11160


Location: Sexytown

PostPosted: Tue Jun 28, 2011 7:17 pm    Post subject: Reply with quote

I cant seem to post videos when using Chrome, answers please.

Dont have the same problem with IE.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Forest
Tank Mate

View Comments: Add Comment
Show Comments

Joined: 23 Oct 2008

Posts: 11160


Location: Sexytown

PostPosted: Thu Jun 30, 2011 2:27 pm    Post subject: Reply with quote

Forest wrote:
I cant seem to post videos when using Chrome, answers please.

Dont have the same problem with IE.


*waits*
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
lolwarlol
Tank Mate

View Comments: Add Comment
Show Comments

Joined: 08 Feb 2011

Posts: 2688


Location: Institute of smoking

PostPosted: Thu Jun 30, 2011 2:41 pm    Post subject: Reply with quote

Dont use chrome, has it gone for the default new embed code on youtube rather than the old one?
_________________
Ich Komm aus Kruezberg du Musschi!
Back to top
View user's profile Send private message
Frazier Cranium
Tank Mate

View Comments: Add Comment
Show Comments

Joined: 06 Mar 2011

Posts: 2376



PostPosted: Thu Jun 30, 2011 5:09 pm    Post subject: Reply with quote

I now use Firefox and it has been excellent, so much better than Explorer.

Maybe have a pc cleansing would help?
_________________
Shitty
Back to top
View user's profile Send private message
Forest
Tank Mate

View Comments: Add Comment
Show Comments

Joined: 23 Oct 2008

Posts: 11160


Location: Sexytown

PostPosted: Thu Jun 30, 2011 5:27 pm    Post subject: Reply with quote

Brian wrote:
Dont use chrome, has it gone for the default new embed code on youtube rather than the old one?


No its not that, I copy and paste the embed code and then it's just blank in the post.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Butts
Bottom Feeder

View Comments: Add Comment
Show Comments

Joined: 08 Sep 2008

Posts: 10772



PostPosted: Thu Jun 30, 2011 5:36 pm    Post subject: Reply with quote

Forest wrote:
I cant seem to post videos when using Chrome, answers please.

Dont have the same problem with IE.


Tick the box 'use old embed code'.
Back to top
View user's profile Send private message
lebowski
Guest

View Comments: Add Comment
Show Comments







PostPosted: Thu Jun 30, 2011 5:39 pm    Post subject: Reply with quote

Butts wrote:
Forest wrote:
I cant seem to post videos when using Chrome, answers please.

Dont have the same problem with IE.


Tick the box 'use old embed code'.


Spot on, you have the option on Youtube to use that.
Back to top
Forest
Tank Mate

View Comments: Add Comment
Show Comments

Joined: 23 Oct 2008

Posts: 11160


Location: Sexytown

PostPosted: Thu Jun 30, 2011 7:22 pm    Post subject: Reply with quote

lebowski wrote:
Butts wrote:
Forest wrote:
I cant seem to post videos when using Chrome, answers please.

Dont have the same problem with IE.


Tick the box 'use old embed code'.


Spot on, you have the option on Youtube to use that.



It's not that.

Copy and paste embed code and then a blank space where the video should be.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
bearing
Gonk

View Comments: Add Comment
Show Comments

Joined: 07 Sep 2008

Posts: 27821


Location: undercover

PostPosted: Thu Jun 30, 2011 9:20 pm    Post subject: Reply with quote

Forest wrote:
lebowski wrote:
Butts wrote:
Forest wrote:
I cant seem to post videos when using Chrome, answers please.

Dont have the same problem with IE.


Tick the box 'use old embed code'.


Spot on, you have the option on Youtube to use that.



It's not that.

Copy and paste embed code and then a blank space where the video should be.


Post up a video and I'll have a look.
_________________
"If you give Leeds the ball, they will make you dance." - Johan Cruyff.


http://www.mdsportsmassage.co.uk
Back to top
View user's profile Send private message
Seal
El Duderino

View Comments: Add Comment
Show Comments

Joined: 11 Sep 2008

Posts: 3221



PostPosted: Fri Jul 01, 2011 7:39 am    Post subject: Reply with quote

I had that issue using Chrome. It's gone now, I believe it might have been a cache issue. Give "Tools->Clear Browsing data" a bash.
Back to top
View user's profile Send private message
Forest
Tank Mate

View Comments: Add Comment
Show Comments

Joined: 23 Oct 2008

Posts: 11160


Location: Sexytown

PostPosted: Fri Jul 01, 2011 8:12 pm    Post subject: Reply with quote

Seal wrote:
I had that issue using Chrome. It's gone now, I believe it might have been a cache issue. Give "Tools->Clear Browsing data" a bash.


Cheers I'll give that a go as soon as I can get the kids off the computer
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Forest
Tank Mate

View Comments: Add Comment
Show Comments

Joined: 23 Oct 2008

Posts: 11160


Location: Sexytown

PostPosted: Fri Aug 26, 2011 8:48 am    Post subject: Reply with quote

Forest wrote:
Seal wrote:
I had that issue using Chrome. It's gone now, I believe it might have been a cache issue. Give "Tools->Clear Browsing data" a bash.


Cheers I'll give that a go as soon as I can get the kids off the computer


I worked out what the problem was, when I previewed the video in case I made a bollocks of it a blank screen came up convincing me there was a problem. But when I clicked submit instead the video was there. Im still confused as to why.
If your reading this your now confused and bored as well.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
lolwarlol
Tank Mate

View Comments: Add Comment
Show Comments

Joined: 08 Feb 2011

Posts: 2688


Location: Institute of smoking

PostPosted: Fri Aug 26, 2011 10:03 am    Post subject: Reply with quote

Don't be so hard on yourself, i found that explanation really inter.......*nods off*


_________________
Ich Komm aus Kruezberg du Musschi!
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    www.regdafishthinktank.com Forum Index -> Clean the tank All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

Card File  Gallery  Forum Archive
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Create your own free forum | Buy a domain to use with your forum
I told you. We're an anarcho-syndicalist commune