Archive for www.regdafishthinktank.com Here in the Day
 


       www.regdafishthinktank.com Forum Index -> Quiz bit
Fin

Butts Springsteen Quiz

1. Which of the following statements about Springsteen is true?

a) His music is featured 2 4/7 on two radio stations.

b) He's sold more than 65 million albums in the United States and 120 million worldwide.

c) He's won 19 Grammy Awards.

d) All of the above.

2. Springsteen, no spring chicken, performed a concert in Denver on which of his birthdays?

a) His 26th

b) His 36th

c) His 46th

d) His 56th

3. While on tour, Springsteen relies on which Colorado product?

a) Enstrom's toffee

b) Crocs

c) Samsonite luggage

d) Westone earpieces

4. At the E Street Band's 2003 performance at Invesco Field at Mile High, the opening number was a cover of which song?

a) "Get Out of Denver"

b) "Rocky Mountain High"

c) CSU Fight Song

d) "My Hometown"

5. In February, which Denver-based band bumped Springsteen's new studio album "Working on a Dream" to No. 2 on the U.S. Billboard chart?

a) The Fray

b) DeVotchKa

c) Space in Time

d) Firefall

6. Steve Van Zandt, E Street Band guitarist, was in the cast in which long-running TV series?

a) "Seinfeld"

b) "The Sopranos"

c) "Sex and the City"

d) "ER"

7. The E Street Band's guitar player, Nils Lofgren, is the brother-in- law of which Denver woman?

a) Annabelle Bowlen

b) Adele Arakawa

c) Wendy Aiello

d) Wendy Woo

8. Who was Springsteen's first wife?

a) Patty Smyth

b) Julianna Margulies

c) Julianne Phillips

d) Julianne Moore

9. Springsteen and his second wife, E Street Band backup guitarist and vocalist Patti Scialfa, have how many children?

a) 1

b) 2

c) 3

d) 4

10. Springsteen recorded covers of which folk singer's songs and will headline this living legend's 90th birthday celebration concert May 3 at Madison Square Garden?

a) Peter Yarrow

b) Arlo Guthrie

c) Woody Guthrie

d) Pete Seeger

11. Springsteen won the Oscar for best original song in 1994, for his song written for which feature film?

a) "Jersey Boys"

b) "Pleasantville"

c) "Things To Do In Denver When You're Dead"

d) "Philadelphia"

12. Springsteen recorded a solo album named for which state?

a) Nebraska

b) New Jersey

c) Nevada

d) New York

13. In the music video of "Dancing in the Dark," Springsteen pulled which ingenue out of the crowd to join him in a dance on stage?

a) Jennifer Aniston

b) Courtney Love

c) Courtney Cox

d) Gwyneth Paltrow

14. Springsteen was inducted into the Rock and Roll Hall of Fame in 1999; and in 2008, he presented which of his friends as an inductee?

a) James Brown

b) Downtown Julie Brown

c) Jackson Browne

d) David Blue

15. Known for his progressive politics, Springsteen included this title track on a 1988 EP released to support the multi-artist Human Rights Now! Tour benefiting Amnesty International.

a) "Born in the U.S.A."

b) "Promised Land"

c) "Chimes of Freedom"

d) "Badlands"
Butts

Re: Butts Springsteen Quiz

OK - without a single second of cheating

1 (b) - he's on Cirius E Street Radio and I'm pretty sure he's won 20 Grammys
2. (d)
3. (d)
4. (a)
5. (b)
6. (b)
7. (c) (complete guess)
8. (c)
9. (d)
10.(d)
11. (d)
12. (a)
13. (c)
14. (c)
15. (c)
Fin

OK - without a single second of cheating

1 (b) - he's on Cirius E Street Radio and I'm pretty sure he's won 20 Grammys
2. (d)
3. (d)
4. (a)
5. (b)
6. (b)
7. (c) (complete guess)
8. (c)
9. (d)
10.(d)
11. (d)
12. (a)
13. (c)
14. (c)
15. (c)

Well done Butts no passes and by my count 12/15



1. (d)*, 2. (b), 3. (d), 4. (a), 5. (a), 6. (b), 7. (c), 8. (c), 9. (c), 10. (d), 11. (d), 12. (a), 13. (c), 14. (c), 15. (c)

He has won 20 grammys(out of date question)
Grind

I'd still get less than Butts even after copying the answers.
Butts

Thanks Fin      
bearing

Blimey, that's a stiff marker what Butts has posted.  Grind has no chance as he's only got 5 questions.
Butts

Why did I say he had four kids when I knew he had three..
bearing

Butts wrote:
Why did I say he had four kids when I knew he had three..


Pressure of the chair and the spotlight no doubt.  
Grind

bearing wrote:
Butts wrote:
Why did I say he had four kids when I knew he had three..


Pressure of the chair and the spotlight no doubt.  


I bet he does have four.
Butts

Grind wrote:
bearing wrote:
Butts wrote:
Why did I say he had four kids when I knew he had three..


Pressure of the chair and the spotlight no doubt.  


I bet he does have four.


He's denied it successfully so far.

       www.regdafishthinktank.com Forum Index -> Quiz bit
Page 1 of 1
Create your own free forum | Buy a domain to use with your forum
I told you. We're an anarcho-syndicalist commune